Vištiena, pagardinta riebiu padažu

Vištiena, pagardinta riebiu padažu
Rašyti atsiliepimą
Spausdinti
Ingrediantai
  1. Reikės: 2 stiklinių pieno, 1 kiaušinio, 200 g miltų, 2 arbatinių šaukštelių česnakinės druskos, 1 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 1 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų, 1 arbatinio šaukštelio paukštienos prieskonių, 2 kg vištienos, 1 stiklinės vištienos sultinio.
Instrukcija
  1. Į puodą įpilamas pienas ir įmušamas kiaušinis. Uždaromame plastikiniame maišelyje sumaišomi miltai, druska, paprika, pipirai ir paukštienos prieskoniai. Tada vištiesna dedama į maišą, sandariai uždaroma ir kratoma, kol bus gerai aplipusi. Vištiena įmerkiama į pieno bei kiaušinių mišinį ir į miltus. Pastaba – likusių miltų neišmesti.
  2. Keptuvė įkaitinama iki 185oC. Vištiena dedama į karštą aliejų ir apskrudinamos abi pusės. Sumažinama ugnis ir vištiena kepama apie pusę valandos. Po to ji išimama ir nusausinama (tam naudojami popieriniai rankšluosčiai).
  3. Keptuvėje paliekama pora šaukštų karšto aliejais ir į jį įdedami likę miltai. Nuolat maišant reikia kepti apie porą minučių. Tuomet supilamas puodelis pieno ir nenustojant maišyti paverdama keletą minučių. Patiekiama.
  4. Turėtumėte pagaminti daugiau nei 4 porcijas. Skanaus!
MedosReceptai.lt http://www.medosreceptai.lt/

Reklama
———————————–
stelažai Kaunas

Išbandėte mūsų pateiktą receptą? Parašykite savo nuomonę!