Lap 30, 2014 - Gėrimai    Komentarų nėra;

Vyšnių ir raudonojo vyno kompotas

Vyšnių ir raudonojo vyno kompotas
Rašyti atsiliepimą
Spausdinti
Ingrediantai
  1. 3 kg vyšnių,
  2. 800 g cukraus,
  3. 1 l. vandens,
  4. 0,5 l raudonojo desertinio vyno.
Instrukcija
  1. Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais).
  2. Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą.
  3. Į sirupą supilame vyną, ir gautą skystį supilame ant vyšnių .
  4. 1 l talpos stiklainius pasterizuojame 85° C temperatūroje 20 min.
  5. Kadangi vyšnių kauliukai nepašalinti, kompotą suvartoti reikia per metus.
MedosReceptai.lt https://www.medosreceptai.lt/

striukės moterims!

Išbandėte mūsų pateiktą receptą? Parašykite savo nuomonę!

*

code